top of page

Bellypainting

Buikschildering
 

Tijdens je zwangerschap is het een leuke ervaring om je buik mooi op te maken met een Bellypaint. We kunnen je buik veranderen in een prachtig kunstwerk. Je kiest zelf het design, van bijvoorbeeld een zeemeermin tot het geboortekaartje. Alles is naar wens te maken. De schmink/ makeup die gebruikt wordt is een speciale smink op waterbasis die geheel veilig en geschikt is voor alle huidtypes.
De schmink is ongeparfumeerde en bevat geen chemische conserveermiddelen (zoals parabenen). Voldoet aan de Europesche cosmetica wetgeving. Blijft in de meeste gevallen de hele dag mooi zitten, zelfs onder je kleding. Het maken van een Bellypaint neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. De buikschildering is het mooiste vanaf 30 weken zwangerschap, maar eerder kan uiteraard ook. Een perfect idee voor met de babyshower!

bellypaint buikschildering zeemeermin met baby
bellypaint buikschildering zeemeermin met baby

Bellypainting

buikschildering

Bellypainting 75 euro 
( exclusief 21% BTW en reiskosten)

 

+31633852723 (Whaptsapp) 

bellypainting buikschildering koala beer met baby

Babyshower een buikschildering als uniek cadeau

Bellypainting

Op zoek naar een leuk cadeau idee voor de babyshower? Verras de zwangere tijdens haar babyshower met een bellypaint! Een buikschildering is een uniek zwangerschapscadeau!

vlinder bellypainting buikschildering
vlinder bellypainting buikschildering

Bellypainting Highights

buikschildering

  •  

     leuke verassing op de babyshower


  •  Persoonlijk en uniek ontwerp


  • Ruim 10 jaar ervaring met bellypaint en Schminken

*Bij jou op locatie

Bellypainting locaties

buikschildering

Diverse bellypaintings hebben wij verzorgd onder andere in: Alkmaar, Almere, Amesfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Badhoevendorp, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Delft, Den Helder, Egmond,Haarlem, hilversum, Laren,Schagen, Schoorl, Zaandam, hoorn, Zwaag, Noord Holland
 

Book jou Bellypainting in
info@sandrahairandmakeup.com
+31633852723 ( Whatsapp)

 

bellypainting buikschildering dolfijnen
bottom of page