top of page

Bruidskapsel en make-up

bruidsstyling Noord Holland Alkmaar en omgeving
 

Gefeliciteerd u gaat trouwen! Natuurlijk wilt u er perfect uitzien op de grote dag.
Op de mooiste dag van uw leven staat u in het middelpunt van de belangstelling.Wij verzorgen de complete look op aanvraag en kunnen ook adviseren en meedenken met de gehele look passende bij uw jurk, accessoires kapsel en make-up voor de perfecte bruidslook.

 

Wij verzorgen het bruidskapsel en de bruidsmakeup en proefsessie op de gewenste locatie of bij ons in de Salon in Alkmaar.
 


 

bruidsmakeup en bruidskapsel alkmaar

bruidsstyling

bruidskapsels en bruidsmakeup

Op de meest memorabele dag van jouw leven is het belangrijk dat je op je mooist bent. Als bruid wil je vol zelfvertrouwen stralen op JE huwelijksdag. Je haar perfect gestyled, make-up perfect aangebracht en met een persoonlijke look. Ik kan je helpen bij het creëren van je perfecte bruidslook, welke ook nog eens afgestemd is op jouw jurk, kapsel en make-up. Bovendien kan ik je adviseren wat betreft de juiste accessoires en sieraden. Zo kun je onbezorgd genieten van je speciale dag. Een prachtige bruidslook begint hier!

boho bruid kapsel en bruidsmakeup noord holland

bruid moodboard

moodboard inspiratie voor bruidsmakeup en bruidskapsels

Het is van belang dat je een keuze maakt die aansluit bij jezelf, maar ook net wat extra's biedt. We raden aan om een moodboard samen te stellen met bruidskapsels en make-up looks die je mooi vindt. Zo kunnen wij precies weten wat je wilt. Maar natuurlijk staan wij ook altijd klaar met advies. Van een intense smokey eye tot aan subtiele nude-kleuren. Hetzelfde geldt voor het bruidskapsel. Kies iets dat bij  je past.

boho bruid kapsel en bruidsmakeup noord holland
bruidshaarstyling noord holland
bol san 2.jpg

Proefsessie

bruidsmakeup en bruidskapsel

Om de verwachtingen voor de grote dag te bepalen, maken wij meestal eerst een afspraak voor een proefsessie. We zullen dan bespreken wat jouw persoonlijke wensen zijn en hoe wij de aanpak daarop aanpassen. Normaal gesproken plan ik deze sessie zo'n  10 weken voor de trouwdag. De sessie vindt plaats op een locatie naar keuze, zoals bijvoorbeeld jouw eigen huis, waar je in alle rust kunt genieten van de haar- en make-up.

bruids makeup en haarstyling noord holland

Trouwdag

bruidsmakeup en bruidskapsel

Op de trouwdag komen wij naar de locatie die jij hebt gekozen of in de Salon in Alkmaar, op het afgesproken tijdstip. Het verzorgen van jouw make-up en kapsel zal ongeveer twee uur in beslag nemen, afhankelijk van jouw wensen.  De make-up en het kapsel moeten niet alleen goed blijven zitten, maar moeten ook mooi zijn tijdens close-ups, films en foto's. Wij maken gebruik van producten van hoge kwaliteit make-up en haarstylings producten.

bruidsmeisjes makeup en haarstyling bruid
bruidskapsel alkmaar

Afspraak inboeken

contact

Wij werken onder andere op locatie en hebben gewerkt zowel in Nederland als in het Buitenland
Ook is het mogelijk om een afspraak te maken in de Salon in Alkmaar.

 

voor meer infomatie of offertes info@sandrahairandmakeup.com
+31633852723 (WhatsApp)
 

Tarieven:

bottom of page